Velkommen til Brannkonferansen 2020

Fagforbundets årlige brannkonferanse har utviklet seg til å bli en sentral møteplass for våre medlemmer innen brann- og redningstjenesten, og vi etterstreber å utforme interessante konferanseprogram med aktuelle problemstillinger. Brannkonferansen 2020 arrangeres i Drammen (Quality Hotel River Station) fra 2.mars til 4.mars.

Den 2. mars vil det avholdes årsmøte og medlemsmøte i Norsk brannmannsforum, programkomiteen jobber med tema for dagene 3. og 4. mars.

Påmelding.

Klikk her for program. (Programmet er ikke helt klart ennå)

Nedenfor følger litt praktisk informasjon.

Konferansested

Konferansen holdes på Quality Hotel River Station (Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen)

Hvordan kommer du deg fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hotellet?

  • Flytog eller tog fra flyplassen, Hotellet ligger rett ved jerbanestasjonen i Drammen.

Spørsmål?

Ta kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 900 35 640.

Vi ser frem til noen innholdsrike dager!

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brann- og Redningsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBRF

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum
Tel: 97 63 66 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.