Strategisk plan

Arbeidsgruppe Brann og Norsk Brannmannsforum ble opprettet i 1993 med tanke på å fremme brann- og redningspersonellets interesser i fagbevegelsen og i samfunnet forøvrig.

Vi representerer en forholdsvis stor yrkesgruppe i Fagforbundet
med ca 2 500 heltidsbrannpersonell og ca 5 000 deltidsbrannpersonell.
Totalt i Norge er det ca 3 500 branntjenestepersonell i
heltidsstillinger og ca 13 000 i deltidsstillinger.

Arbeidsgruppe Brann og Norsk Brannmannsforum har utarbeidet
en strategiplan som er godt egnet til å presentere Norsk Brannmannsforum og Fagforbundet
overfor uorganiserte og andre potensielle medlemmer.
Den gir arbeidsgruppa og brannmannsforumet klare føringer for
arbeidet i årene som kommer. Strategiplanen legger også vekt på yrkesgruppas engasjement i saker som fremtidig organisering, arbeidsmiljø, opplæring og samarbeid med øvrige aktører.
 
 Strategiplanen legger vekt på de muligheter brannpersonell har til å delta aktivt i samfunnsdebatten. Den viser den samfunnsøkonomiske nytteeffekten av en offentlig brann- og redningstjeneste gjennom forebyggende og beredskapsrelaterte oppgaver.
 
Strategisk plan 2017 - 2021

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brannmannsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBMF

sample iconNorsk Brannmannsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconBrannmannsforum
Tel: 90 09 44 66
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.