Velkommen til Brannkonferansen 2017

Fagforbundets årlige brannkonferanse har utviklet seg til å bli en sentral møteplass for våre medlemmer innen brann- og redningstjenesten, og vi etterstreber å utforme interessante konferanseprogram med aktuelle problemstillinger. Brannkonferansen 2017 arrangeres på Gardermoen (Scandic Oslo Airport) fra 28.februar til 2.mars. Påmelding åpner 1.desember.

Den 28. februar vil det avholdes medlemsmøte i Norsk brannmannsforum, og tema 1. og 2. mars vil være blant annet politisk hjørne, ny organisering av brann ogredningstjenesten, ny fagskoleutdanning for brann- og redningspersonell, arbeidstidsordninger og særaldersgrenser, arbeidsmiljøutfordringer i brann- og redningstjenesten og alternative energikilder i kjøretøy og bygninger..

Konferanseprogrammet publiseres medio desember og utformes av programkomiteen som består av:

  • Johnny Stølen 
  • Bjørn Rønning 
  • Lill-Marit Overvik Fallrø
  • Jørn Davidsen 

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brannmannsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBMF

sample iconNorsk Brannmannsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconBrannmannsforum
Tel: 90 09 44 66
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.