Velkommen til Brannkonferansen 2019

Fagforbundets årlige brannkonferanse har utviklet seg til å bli en sentral møteplass for våre medlemmer innen brann- og redningstjenesten, og vi etterstreber å utforme interessante konferanseprogram med aktuelle problemstillinger. Brannkonferansen 2019 arrangeres på Gardermoen (Quality Airport Hotel Gardermoen) fra 12.mars til 14.mars.

Den 12. mars vil det avholdes årsmøte og medlemsmøte i Norsk brannmannsforum, programkomiteen jobber med tema for dagene 13. og 14. mars.

Klikk her for program.

Nedenfor følger litt praktisk informasjon.

Konferansested

Konferansen holdes på Quality Airport Hotel Gardermoen (Lokevegen 7, 2067 Jessheim)

Hvordan kommer du deg fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hotellet?

  • Shuttlebuss S22 - rett utenfor ankomsthallen på nedre plan (7-8 minutter). Til rutetider.
  • Taxi - taxiholdeplass finner du rett utenfor ankomsthallen på nedre plan.

Spørsmål?

Ta kontakt på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 900 35 640.

Vi ser frem til noen innholdsrike dager!

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brannmannsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBMF

sample iconNorsk Brannmannsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconBrannmannsforum
Tel: 90 09 44 66
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.